Peppi – Varattu

Peppi (mustavalkoinen tyttö) etsii hyvää loppuelämän kotia kotihoidosta käsin. Peppi on sovitusti tavattavissa Keravalla. 

Peppi, noin 1-vuotias tyttö -kotihoidossa Keravalla – etsii hyvää loppuelämän kotia.
Peppi saapui Preslican tarhalle talvella 2019, laihassa ja huonossa kunnossa. Lisäksi Pepillä oli voimakas ihotulehdus sikaripunkki tartunta, ja kirsikkasilmät. Hoidot aloitettiin Bosniassa, kirsikkasilmät leikattiin, mutta kova stressi ja turhautuminen tarhaolosuhteissa ei helpottanut paranemista. Onneksi Peppi pääsi pian Suomeen toipumaan kotihoitoon, ja on lähes kokonaan tervehtynyt, joten Peppi on nyt valmis etsimään sitä ikiomaa kotia 🙂 Peppi on antanut hoitaa itseään hienosti ja ollut koko hoitoajan iloinen oma itsensä.
Kuulumisia kotihoidosta: Peppi on vielä hyvin pentumainen käytökseltään, kaikki uusi on jännää ja kiinnostavaa.
Peppi on iloinen aina nähdessää ihmisen, rakastaa nukkua sylissä/vieressä, sisäsiisteys on hallussa. Pienten lasten ja vieraiden koirien kanssa innostuu vielä, ja saattaa mennä ylikierroksille, muuten tuttujen ihmisten ja koirakaverin kanssa on ihanan rauhallinen kotikoira. Osaa kävellä hihnassa hienosti, koirien ohituksessa tosin kaipaa koulutusta, kun on hirveä hinku päästä luokse. Osaa olla yksinään kotona hiljaisesti, saattaa kannella kenkiä pitkin asuntoa. Peppi on myös alkanut leikkimään itsekseen leluilla, ja itsepäisyys löytynyt varsinkin jos näkee kissan/rusakon ulkona tai sisällä.
Peppi voisi sopia rauhallisen ja rohkean koiran kanssa kotiin kunhan pääsee tutustumaan rauhassa, mutta pärjää myös yksinään. Ensisijaisesti ei kissakotiin.
Pepille etsitään aktiivista ja koirakokemusta omaavaa kotia, joka panostaa Pepin kouluttamiseen ja sopeuttamiseen kotikoiran arkeen.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptoi

%d bloggaajaa tykkää tästä: