Nooa

Nooa, n. 4-5 vuotias, uros

Nooa on saapunut kotihoitoon ja on sovitusti tavattavissa Espoossa. Yhteydenotot balkaninkoirat@gmail.com

Kotihoitopaikan kuulumisia 20.9.18:

Nooa on hurmannut kaikki avoimella ja iloisella luonteellaan! Nooa on kotihoidossa Espoossa jossa seurana on toinen Bosniasta tullut rescue. Nooa on sopeutunut hyvin kerrostaloelämään, kuuntelee rapussa kuuluvia ääniä, mutta ei niihin suuremmin reagoi. Parvekkeella on ihana makoilla ja haistella ulkoa tulevia tuoksuja. Ulkoilu oli alkuun todella jännittävää, mutta nyt jo kivasti lenkkeilee turvautuen perheen koiraan. Hihnassa kävely vaatii vielä paljon harjoittelua. Nooa selvästi luulee, että ulos lähdetään etsimään ruokaa ja kovasti pettyy kun ei saa syödä ulkoa löytyneitä aarteita. Nooa on ollut toisen koiran seurana muutaman tunnin yksin, eikä vaikuta kärsivän eroahdistuksesta. Sisäsiisteys on mukavasti hallussa. Nooa on oppivainen koira, joka rakastaa ihmisen huomiota ja rapsuttelua. Nooa sopisi kotiin jossa olisi toinen koira, jonka turvin voisi opetella kotikoiran elämää. Nooa vaikuttaa aktiiviselta, joten tarvitsee tulevassa kodissa liikuntaa ja muita aktiviteettejä. Nooa osaa kuitenkin myös rauhoittua ja rakastaa omaa pehmeää petiään.

Nooa tarhalla

Nooa poika asusteli Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se saapui kevällä 2017. Nooa pääsi onneksi syyskuun alussa kuitenkin Suomeen etsimään omaa kotiaan!

Uskomme, että Nooalla on joskus ollut omistaja. Kun sitä kutsuu ”tule” sanalla, se tulee heti luokse ja jää istumaan jalkojen eteen. Muutenkin Nooa on hyvin luottavainen ihmisiä kohtaan. Kiltti, melko rauhallinen ja muiden koirien kanssa toimeentuleva poika. Kun Nooa ja sen aitauksen koirat pääsevät jalottelemaan tarhan etupihalla, Nooa on aika näkymätön ja itsenäinen. Se menee tutkimaan paikkoja, tekemään tarpeensa ja jää sitten makoilemaan koirankopin viereen. Nooa on kuitenkin erittäin kiitollinen kun se pääsee huomion keskipisteeksi. Surusilmäinen Nooa on sopeutunut tarhaelämään, mutta kovasti se ihmettelee uutta ympäristöä. Nooa on pienikokoinen, noin 10kg poika.

Mainokset