Nadja

Nadja on saapunut kotihoitoon etsimään omaa ihanaa kotiaan! Nadja on tavattavissa Helsingissä 🙂

Nadja on nuori, pirteä ja ystävällinen tyttö, joka rakastaa ihmisiä. Siitä löytyy mäyräkoirille tyypillistä omaa tahtoa eikä se ole arka. Nadja on selvästi ollut joskus kotikoirana eivätkä kerrostalon äänet tunnu olevan sille vieraita. Se ei arastele portaita eikä hissiä ja rapussa vastaantulevat ihmiset kelpaavat silittäjiksi. Nadja kävelee kauniisti hihnassa ja nukkuu yöt rauhallisesti omassa pedissään. Sisällä Nadja on kiinnostunut kissasta ja lähtee sitä myös ajamaan, mutta lopettaa kiellon saatuaan.

 

Kotihoitokuulumisia 07.06.18

Nadjasta on kuoriutunut innokas ja reipas lenkkeilijä, joka ei säiky liikennettä, ohikulkijoita tai mitään muutakaan. Se kulkee häntä pystyssä ja katse eteenpäin kohti uusia seikkailuja! Nadjalla on myös voimakas saalistusvietti ja jahdattavaksi kelpaisivat kaikenlaiset liikkuvat pikkulinnuista autoihin. Se ei kuitenkaan jää pitkäksi aikaa haaveilemaan perään, vaan edestä päin löytyy aina jotain uutta ja kiinnostavaa.

Sisällä Nadja on leikkisä ja iloinen tyttö, joka ottaa hellyyttää vastaan erittäin mielellään. Nadja on perso herkuille ja helposti nameilla motivoitavissa mihin tahansa. Se osaa kuitenkin myös rauhoittua omaan petiin ja pystyy myös viihdyttämään itseään omatoimisesti leluilla. Hoitotoimenpiteet Nadja antaa suorittaa kauniisti. Se on jäänyt koirakaverin kanssa työpäivän ajaksi yksin ilman ongelmia.

Jos olet kiinnostunut Nadjasta, täytä adoptiohakemus osoitteessahttps://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptiohakemus/

Mainokset