Missy

Missy, n. 3-vuotias, narttu

Missy on saapunut kotihoitoon ja on sovitusti tavattavissa Lempäälässä. Yhteydenotot balkaninkoirat@gmail.com

Kotihoitopaikan kuulumisia 23.9.2018:

Missy on ollut nyt viikon verran meillä kotihoidossa. Matkustuspäivänä tärisi pelosta, mutta reipastui huomattavasti tavattuaan meidän 10v. mummokoiran. Reipastumisen myötä on osoittautunut kovin leikkisäksi. Pääasiassa omat lelut saavat kyytiä, mutta mielellään kaikenlaista pikkutavaraa ja vaatteita myös nappaa suuhunsa. Sovinnolla vaihtaa kuitenkin omaan leluun. Alkuun tukeutui paljon toiseen koiraan lenkeillä, mutta nyt jo nauttii pitkistä reippaista metsälenkeistä ja uskaltaa mennä välillä edeltäkin. Kuono maassa kulkee tuoksujen perässä. Riistaviettisyyttä tuntuisi olevan. Vastaan tulleisiin koiriin on suhtautunut kiinnostuneesti, alkaa uikuttamaan. Kaipaa varmasti melko paljon liikuntaa ja leikkimistä, mutta toisaalta malttaa myös rauhoittua sohvalle tai syliin nokosille. Yksinolot (yhdessä toisen koiran kanssa) sujuneet hyvin. Sisäsiisti myös ollut alusta saakka yhtä pientä ilopissaa lukuunottamatta. Vieraisiin ihmisiin suhtautuu vielä arastellen. Ihmisen huomiosta ja rapsutuksista ollut hiukan mustasukkainen, mutta tämänkin suhteen jo rentoutumaan päin, kun huomannut, että rapsutuksia kyllä riittää, kunhan ensin rauhassa odottaa omaa vuoroaan. Ruokaansa ei ole vartioinut vaan antanut toisen koiran syödä loput, jos ei ole itse jaksanut kaikkea. Tässä muutamia alkupäivien huomioita, mutta toki tutustuminen on vasta alkuvaiheessa. Valloittava koira!

 

Missy tarhalla

Pennusta lähtien, tarhaolosuhteissa kasvanut Missy pääsi Suomeen etsimään omaa kotiaan.
Missy on yksi harvoista koirista, jotka ovat selviytyneet tarhalla pennusta asti. Missy on pieni hoikkarakenteinen ja tuuheaturkkinen kaunotar, joka alkujännityksen jälkeen antaa ottaa syliin ja käsitellä itseään. Missy on aktiivinen ja tarkkaavainen tyttö, joka vähäisen ihmiskontaktin takia on hieman etäinen, mutta kiltti. Se tarvitsee kodin, joka antaa sen rauhassa tutustua kotikoiran elämään. Kerran kotiuduttuaan uskomme, että Missystä voisi tulla reipas ja aktiiviteettejä kaipaava tyttö. Sopii ainoaksi koiraksi tai tasapainoisen koiran kaveriksi. Muiden koirien kanssa Missy on hieman epävarma, mutta omassa laumassa on pärjännyt hyvin.
Missyn lempipaikka oli koirankopin katolla, mistä se usein katseli tarhan tapahtumia, Missy on arvioltaan noin 10-12 kg.

Mainokset