Mia *VARATTU*

Mia, noin 2-vuotias tyttö 

Mia on saapunut Suomeen kotihoitoon etsimään omaa loppuelämän kotia 🙂 Mia on sovitusti tavattavissa Helsingissä. Yhteydenotot: balkaninkoirat@gmail.com

Kotihoitokertomus 3.12: ”Pikkuinen Mia saapui luokseni kotihoitoon sateisena keskiviikkoiltana. Syliini nostettiin pieni tärisevä mytty, koska matkan aikana Mia oli nuollut leikkaushaavaa niin paljon, että se oli tulehtunut ja märki. Heti aamulla Mia pääsikin jo eläinlääkärille ja antibioottien ja kipulääkkeen turvin tyttö on piristynyt silmissä. Aluksi kaikki oli toki uutta ja pelottavaa, mutta makupalojen motivoimana rohkeus kasvaa silmissä. Ensimmäisenä päivänä Mia ei suostunut kävelemään hihnassa eikä astumaan ulos ovesta, portaista puhumattakaan. Nyt hihnassa kulkeminen onnistuu ja häntä viipottaakin vimmatusti kun tiedossa on ulkoilua. Portaat jännittävät vieläkin hiukan, mutta makupalojen avulla niistäkin selvitään vain pienellä epäröinnillä sekä ylös että alaspäin. Muut koirat ovat Mian mielestä hyvin arveluttavia ja se muriseekin nähdessään lenkillä tuntemattoman koiran. Myös oma peilikuva saa aikaan pientä urinaa.
Kaiken kaikkiaan Mia on ollut tällä hetkellä kotihoidossa vasta alle viikon ja siinä ajassa edistys on ollut huimaa. Pienestä tärisevästä mytystä on kuoriutumassa utelias, leikkisä koira, joka luottaa omaan hoitajaansa varauksetta ja nauttii vieressä nukkumisesta ja rapsutuksista. Paljon ei Mialle tarvitse sanoa kun häntä jo alkaa heilua ja se tulee viereen hakemaan silityksiä.
Mian antibioottikuuri loppuu keskiviikkona 6. joulukuuta. Viimeistään silloin otan myös kaulurin pois. Haava paranee jo hyvää vauhtia eikä Mia vaikuta enää kipeältä. Kaiken kaikkiaan tulevaisuus alkaa vaikuttaa hyvin valoisalta. Ainoastaan oma loppuelämän koti puuttuu ”.

Mia painaa noin 5kg.

Mainokset