Jimmy

Jimmy, n. 5-vuotias poika, p.15kg

Jimmy on kotihoidossa Vantaalla. Jimmy etsii hyvää kotia.

Kuulumisia kotihoidosta 8.4.2019:

Jimmy lähettää terveisiä kotihoidosta! Täällä on ensimmäinen viikonloppu mennyt erinomaisesti😊 Jimmy oli aluksi todella arka mutta ihan parissa päivässä rohkeutta on tullut rutkasti lisää ja kaveri on paljon pirteämpi. Jimmy on erittäin rauhallinen ja kiltti koira, rakastaa ihmisen läheisyyttä eniten. Jimmy kulkee hihnassa paremmin kuin hyvin eikä vedä ollenkaan.

Jimmy tarhalla:

 

Jimmy on n.5-vuotias uroskoira, ensimmäisiä koiria Preslican kunnallisella tarhalla. Kun saavuimme tarhalle ensimmäistä kertaa v.2015, Jimmy oli siellä jo, Jimmy oli aitauksessa missä se ei juurikaan ole saanut ihmiskontakteja. Kun se pikkuhiljaa alkoi tutustua, se halusi hinnalla millä hyvänsä meidän luokse ja keksi keinon kiivetä aitojen yli ja tämän jälkeen se hetken oli tarha-alueella vapaana. Ei oikeastaan ole paikkaa tarhalla missä Jimmy ei olisi ollut. Jimmy on asunut tarhan ulkopuolella, sisäpihalla, useissa aitauksissa ja nyt taas uudessa aitauksessa useamman muun koiran kanssa. Jimmy ei herätä ulkonäöllä suurta huomiota, sillä se on musta, keskikokoinen koira. Vapaana ollessaan se on välillä haastanut muita uroskoiria, mutta toisaalta taas aitauksissa ollessaan on tullut toimeen kaikkien koirien kanssa. Niinkuin monien pitkään tarhalla eläneiden koirien kanssa, niin myös Jimmyn kanssa, emme tiedä millainen koira siitä tulisi kotiuduttuaan. Mutta sen me tiedämme, että se rakastaa huomiota, rapsutuksia sylissä oloa yli kaiken. Kun Jimmylle on antanut huomiota ja luonut luottamussuhteen, se seuraa sinua mihin tahansa. Jimmy on viettänyt useita vuosia jo tarhalla emmekä tiedä mikä sen menneisyys on, mutta toivomme, että silläkin olisi joku päivä rakastava koti. Jimmy on luonteeltaan hieman “totinen” 🙂 , se ei tarhalla leiki eikä oikeastaan tee muuta kuin odota ja odota, että pääsisi joskus pois.. aitaukseen mennessä se hakeutuu ihmisen luokse eikä ikinä haluaisi lähteä siitä, se toivoo, että joku päivä tapahtuisi jokin ihme. Jimmy etsii suhtaktiivista kotia ensijaisesti ainoana koirana tai mieluusti tyttökoiran kaverina.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset