Dona

Dona on Suomessa kotihoidossa ja on sovitusti tavattavissa Jyväskylässä. Lisätietoja adoptiosta: https://balkaninkoirat.fi/adoptio/adoptioprosessi/

Yhteydenotot sähköpostitse: balkaninkoirat@gmail.com

 

 

Dona on n.6-vuotias, tyttökoira, painoa n.30kg. Kaverukset Dona ja Astor päätyivät keväällä -18 Prnjavorin tarhalle omistajan hylkääminä. Ne ovat eläneet yhdessä koko niiden elämänsä. Dona saapui Astorin kanssa Suomeen kotihoitoon 1.6.18.

Kotihoitajan kertomaa 27.8.18:

Dona rakastaa lapsia ja kaikkia ihmisiä, kaikki vieraat ovat tulleet juuri häntä varten. Dona on tottelevainen ja kiltti. Kotihoitopaikassa on useampi koira ja tuleekin kaikkien muiden koirien kanssa hyvin toimeen, paitsi toisen tyttökoiran kanssa ei asuminen samassa taloudessa tahdo onnistua turvallisesti. Lenkeillä vetää hihnassa, mutta sekin jo parempaan päin. Ylipainoa on saatu karsittua, aluksi söi muidenkin ruoat. Ei osaa kerjätä. Leikkisä, leikkisi 24h-. Tarvitsee paljon liikuntaa, vaikka kunto ei ole vielä huipussaan. Osaa avata lukottomat ovet. Ihmisille mielyttämishaluinen ja näyttää sen tuijottamalla jatkuvasti. On maailman onnellisin rapsutuksista ja lelut on parasta. Yksinolot ovat sujuneet hyvin, on jäänyt nätisti yksin, saattaa osoittaa mieltä parilla haukulla ja sitten joko nukkuu tai leikkii. Dona etsii loppuelämän kotia joko ainoana koirana tai toisen kiltin, alistuvan koiran kaveriksi. Jos Dona löytäisi oikeanlaisen koirakaverin, Dona on innokas leikkimään ja hoitamaan toista koiraa.

Mainokset