Doby *VARATTU*

Doby, n. 5-vuotias, tyttö

Doby on saapunut Suomeen kotihoitoon ja on sovitusti tavattavissa Helsingissä.

Kotihoitopaikan kuulumisia 31.3.18:

Olen hurmaava Doby-tyttö ja etsin omaa ihanaa kotiani. Saavuin kotihoitoon noin kuukausi sitten ja kotikoiran elämä alkaa olla hallussa. Olen noin viisivuotias elämäniloinen tarkkailija. Tulen toimeen toisten koirien sekä kissojen kanssa. Olen sisäsiisti ja hiljaisena tyttönä sovin myös kerrostaloon asumaan. Osaan jäädä työpäivän ajaksi yksin koirakaverin kanssa. Vieraat ihmiset jännittävät minua vielä, mutta olen kuitenkin utelias luonteeltani. Tarkkailen usein ikkunasta näkyviä tapahtumia. Muihin harrastuksiini kuuluu lintujen tarkkailu, lumessa kieriminen ja hoitoäidin suukottelu. Odotan yhteydenottoasi!

Kotihoitopaikan kuulumisia 2.3.18:

Doby on saapunut Suomeen etsimään omaa kotiaan! Monta vuotta tarhan häkissä viettänyt Doby on päässyt harjoittelemaan kotikoirana olemista Helsinkiin ja ylittänyt reippaudellaan kaikki odotukset. Sisällä Doby on utelias ja iloinen hännänheiluttaja, jolle kelpaavat silitykset ja namit. Ulkona vielä vähän jännittää, mutta siinäkin suhteessa edistystä on nähty jo vuorokaudessa. Doby vaikuttaa pitävän hoitopaikan koirista ja kissaan tutustutaan rauhassa.

Tarhalla:

Ihana ystävällinen Doby on noin 5-vuotias tyttökoira, joka odottaa omaa kotia Bosniassa, Dobojn tarhalla. Doby on hieman huomaamaton keski-isokokoinen tyttö, noin 20-25kg.  Doby on hyvin kiltti ja herttainen, ja se tulee toimeen muiden koirien kanssa. Samassa häkissä asustelee kaksi muuta koiraa, joista yksi on todella pelokas. Keskenään ne leikkivät päivittäin. Doby arvostaisi kotia, jossa olisi toinen kaveri odottamassa mutta voisi sopeutua myös ainoaksikin koiraksi. Jos oikea koti ilmaantuu se olisi  Dobylle lottovoitto, sillä muuten tytöllä on edessä onneton elämä tarhalla. Doby on viettänyt jo monta vuotta tarhalla. Doby on utelias ja tarkkaavainen, se katselee tarhavieraita hämmästyneenä pienen välimatkan päästä, mutta pienen tuumailun jälkeen se tulee iloisesti moikkaamaan. Oman kodin löydyttyään uskomme, että Dobysta kuoriutuu aktiivinen koira. Kiltti ja erittäin kaunis Doby etsii hyvää kotia.

 

Mainokset