Brena

Kotihoitopaikan kuulumisia 25.10.2019:

Brena on ollut kotihoidossa Turussa nyt muutamia viikkoja. Edistystä alun pelokkaasta ja arasta koirasta on tapahtunut. Brena tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan toisen koiran kanssa, mutta pientä resurssien puolustamista on koskien etenkin luita, makuupaikkaa ja ihmisiä.
Kotihoidossa on saatu hoidettua Brenan turkkia kuntoon. Turkki oli huonossa kunnossa, täynnä rastoja ja likaa. Nyt turkki alkaa olemaan kunnossa ja Brena on antanut hoitaa sitä hienosti.

Brena kävi eläinlääkärissä muutama päivä sitten, ja siellä tytöltä poistettiin todella pahoin tulehtunut korvatagi ja Brena sai myös nenäpunkkilääkityksen.

 

Brena tarhalla:

Brena, noin 5-vuotias, tyttö, 25kg

Brena on iloinen, avoin ja hyvin kaunis keski-isokokoinen tyttö. Brena ottaa iloisesti ja riemukkaasti kaikki vieraat vastaan ja tulee hyvin toimeen isossa koiralaumassa, johon kuuluu eri ikäisiä ja kokoisia koiria. Se on leikkisä ja aktiivinen tyttö, joka sopisi mainiosti aktiiviseen kotiin, jossa olisi vaikkapa koirakaveri odottamassa. Reipas, sosiaalinen ja kiltti luonne. Brena on nuori, noin 5 vuotias tyttö, joka olisi kiitollinen pitkistä lenkeistä ja puuhastelusta omassa kodissaan. Ystävällisen ja sosiaalisen luonteensa ansiosta Brena sopii myös lapsiperheeseen.

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset