Bianca

Bianca, n.2,5-vuotias tyttö, p.13kg

Bianca on kotihoidossa Tuusulassa. Etsii hyvää kotia!

 

Kuulumisia kotihoidosta  16.4.2019:

Bianca vaihtoi kotihoitopaikkaa, sillä tyttö ei oikein tahtonut tulla toimeen entisen kotihoitopaikan koirakaverin kanssa. Lisäksi Biancan oli vaikea olla yksin.

Uudessa kotihoitopaikassa ensimmäiset päivät menivät hyvin. Yksinolossakaan ei ole ollut ongelmia, ja uusien koirakavereiden kanssa Bianca tulee hyvin toimeen 🙂 Nyt Bianca on kuitenkin alkanut reagoimaan hoitopaikan mieheen. Bianca pelkää miestä, ja tilannetta on nyt alettu työstämään. Bianca tarvitsee kärsivällisen kodin, jossa ollaan valmiita työstämään eteen mahdollisesti tulevia haasteita ja ymmärtämään Biancaa.

Bianca tarhalla:

Bianca tuotiin kaupungin kadulta Preslican kunnalliselle koiratarhalle syksyllä 2017. Bianca oli alkuun hyvin hämillään ja surullinen jouduttuaaan tarhalle, eikä kylmyys ja sadekelit auttaneet tilannetta yhtään. Bianca pyrki aina mahdollisimman suojaisaan paikkaan. Sen surullinen katse on jäänyt pysyvästi mieleen. Ajan kanssa se on sopeutunut tarhaelämään, mutta se kaipaisi niin kovasti omaa ihmistä, hellyyttä ja vapautta. Bianca asuu nykyään häkissä useamman muun koiran kanssa. Se tulee sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa. Kun koirat päästetään häkistä jaloittelemaan piha-alueelle niin Biancan onnea ei voi olla huomaamatta. Bianca on kaunis ihmisrakas aktiivinen tyttö. Kun Biancan ottaa syliin ja istuu sen kanssa alas hetkeksi, niin sen silmät menee kiinni ja se on niin onnellinen siitä hetkestä. Bianca on vielä nuori koira ja etsii itselleen aktiivista kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Biancalla on painoa n.13kg.

 

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset