Bianca

Bianca, n.2,5-vuotias tyttö, p.13kg

Bianca on kotihoidossa Tuusulassa. Etsii hyvää kotia!

Kuulumisia kotihoidosta 18.10.2019:

Puoli vuotta ja kolme päivää.

Se on aika jonka Bianca on viettänyt meillä kotihoidossa. Missä on Biancan koti?
Ei voi muuta kuin suuresti ihmetellä miten tyttö on vielä kotihoidossa. Muiden koirien saadessa kodit Bianca vain odottaa, odottaa ja odottaa. Biancalla on rankka menneisyys ja siksi se ansaitseekin maailman parhaimman loppuelämän kodin. Aluksi Bianca oli epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan mutta on kotihoidossa rohkaistunut paljon ja tervehtiikin nykyisin vieraat ihmiset heiluttamalla häntää ja hakemalla rapsutuksia. Bianca on noin 3-vuotias, erittäin iloinen ja ihmisrakas koira. Sisällä Bianca tykkää ottaa rennosti ja tulee mielellään viereen nukkumaan ❤️
Ihana Bianca ❤️

 

Kuulumisia kotihoidosta 23.8.2019:

Terveisiä Biancalta kotihoidosta! Meillä menee hyvin. Bianca nauttii kovasti ulkoilusta ja kaverikoirien kanssa touhuumisesta. Bianca on iloinen tapaus, häntä heiluu jatkuvasti ja hän hakeekin kovasti rapsutuksia ja läheisyyttä kotihoitoperheen ihmisiltä. Hoitotoimenpiteet antaa tehdä reippaasti. Bianca on myös perso ruoalle ja tekeekin mielellään temppuja namipalkalla. Tyttö on vielä epäileväinen uusia ihmisiä kohtaan, mutta jo useammin tavattuihin ihmisiin tekee lähempää tuttavuutta ja hakee mieluusti silityksiä.

 

 

Kuulumisia kotihoidosta 18.5.2019:

Bianca on aktiivinen ja hellyydenkipeä nuori koira. Kotihoitopaikassa Bianca rakastaa ulkona olemista ja omalla pihalla touhuamista. Biancalla vaikuttaisi olevan pientä metsästysviettiä joten vapaana häntä ei voi pitää. Bianca leikkii paljon leluilla ja kotihoitopaikan muiden koirien kanssa. Bianca hakee ihmisiltä paljon rapsuttelua ja huomiota. Kuitenkin tuntemattomat ihmiset ja välillä myös koirat pelottavat Biancaa kovasti joka ilmenee murinana ja näykkimisenä. Tulevalta kodilta vaaditaankin ymmärrystä asian suhteen ja valmiutta tehdä töitä Biancan kanssa. Kotihoitopaikkaan on nyt sopeutunut mainiosti, tulee mielellään viereen nukkumaan ja suukkoja antamaan. Bianca on fiksu ja nopea oppimaan. Ruoka maistuu hyvin ja hän on ollut jo tovin sisäsiisti. Bianca voisi sopia toisen koiran kaveriksi tai mahdollisesti ainoaksi koiraksi.

Kuulumisia kotihoidosta  16.4.2019:

Bianca vaihtoi kotihoitopaikkaa, sillä tyttö ei oikein tahtonut tulla toimeen entisen kotihoitopaikan koirakaverin kanssa. Lisäksi Biancan oli vaikea olla yksin.

Uudessa kotihoitopaikassa ensimmäiset päivät menivät hyvin. Yksinolossakaan ei ole ollut ongelmia, ja uusien koirakavereiden kanssa Bianca tulee hyvin toimeen 🙂 Nyt Bianca on kuitenkin alkanut reagoimaan hoitopaikan mieheen. Bianca pelkää miestä, ja tilannetta on nyt alettu työstämään. Bianca tarvitsee kärsivällisen kodin, jossa ollaan valmiita työstämään eteen mahdollisesti tulevia haasteita ja ymmärtämään Biancaa.

Bianca tarhalla:

Bianca tuotiin kaupungin kadulta Preslican kunnalliselle koiratarhalle syksyllä 2017. Bianca oli alkuun hyvin hämillään ja surullinen jouduttuaaan tarhalle, eikä kylmyys ja sadekelit auttaneet tilannetta yhtään. Bianca pyrki aina mahdollisimman suojaisaan paikkaan. Sen surullinen katse on jäänyt pysyvästi mieleen. Ajan kanssa se on sopeutunut tarhaelämään, mutta se kaipaisi niin kovasti omaa ihmistä, hellyyttä ja vapautta. Bianca asuu nykyään häkissä useamman muun koiran kanssa. Se tulee sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa. Kun koirat päästetään häkistä jaloittelemaan piha-alueelle niin Biancan onnea ei voi olla huomaamatta. Bianca on kaunis ihmisrakas aktiivinen tyttö. Kun Biancan ottaa syliin ja istuu sen kanssa alas hetkeksi, niin sen silmät menee kiinni ja se on niin onnellinen siitä hetkestä. Bianca on vielä nuori koira ja etsii itselleen aktiivista kotia joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Biancalla on painoa n.13kg.

 

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset