Ben *varattu*

Ben, noin 2-3 vuotias, poika

ben3

Ben silmäoperaation jälkeen

ben7

Ben menossa lääkäriin

ben4

Ben menossa lääkäriin

ben2

Tarhalla

ben

Tarhalla

2.3.2019 Ben pääsi lääkäriin tutkittavaksi silmänsä takia. Silmässä oli vähän tulehtunutta kudosta, joka poistettiin. Sen jälkeen silmä suljettiin tikeillä lopullisesti, jotta sinne ei menisi enää likaa eikä se tulehtuisi. Nyt Ben voi etsiä kotia tositarkoituksella ilman silmän aiheuttamaa huolta

Ben ei ole ehtinyt olla Preslican kunnallisella tarhalla pitkään, mutta jo lyhyessä ajassa se on sulattanut kaikkien sydämet! Sen tavaramerkiksi on muodostunut hassu tapa heiluttaa tassuja ilmassa ihmisen lähestyessä – niin innoissaan se on.
Ben on niin onnellinen ihmiseltä saadusta huomiosta ja se käyttäytyy ihmisen kanssa hyvin luontevasti, että luultavasti se on joskus ollut jonkun oma koira. Liekkö syynä Benin silmävamma vai mikä, on se päätynyt tarhalle.
Benin paikka ei ole tarhalla, vaan ihmisen vieressä rapsutuksista nauttimassa. Kun Benin aitauksesta poistuu, jää poika itkemään ihmisen perään. Sitä on sydäntäsärkevää kuunnella.
Poika tulee hyvin toimeen aitauksen toisen koiran kanssa. Ihminen on sille kuitenkin selvä ykkönen.
Olisiko sinulla tarjota koti ihanalle Benille?

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset