Baby *VARATTU*

Baby on saapunut kotihoitoon Suomeen ja on sovitusti tavattavissa Lahdessa!

Baby, n. 1-vuotias tyttö, kotihoidossa Lahdessa

Baby on pienikokoinen, noin 7kg tyttö, joka etsii omaa loppuelämän kotia kotihoitopaikasta käsin 🙂

Baby on nyt ollut 3 viikkoa Suomessa. Baby on melko arka ja varautunut muita koiria sekä ihmisiä kohtaan. Selkeästi on myös nähtävissä, että lapsia väistää aikuisia enemmän. Päivä päivältä kuitenkin reipastuu ja nyt jo esimerkiksi uskaltaa leikkiä sekä rentoutua kotihoitoperheen koirien kanssa. Vieraita pakenee ensin yläkertaan turvaan, mutta pienin askelin uskaltautuu alakertaan katselemaan, kiinnostusta selkeästi on.  Pyörät, ihmiset ja liikenne lenkillä jännittää vielä, mutta edistyy päivä päivältä. Koirapuistossakin on käyty harjoittelemassa ja pienen tutustumisen jälkeen Baby on uskaltautunut leikkiin vieraidenkin koirien kanssa.
Pesut ja kynsien leikkaukset onnistuvat hienosti ja Baby on käytännössä kokonaan sisäsiisti. Yksinolo ja autossa matkustaminen sujuvat moitteetta. Baby on myös käynyt kokeilemassa erilaisia koira-aktiviteetteja, kuten koirauimalassa uimista ja doboilua. Baby on myös aktiivinen lenkkeilijä ja nauttii kovasti vapaana (toistaiseksi vain aidatuilla alueilla) juoksemisesta.
Luottamuksen löydyttyä Baby on aivan ihana kainalokoira: sohvalla haluaisi tulla mahdollisimman intensiivisesti syliin ja öisin nukkua jalkojen välissä. Yksinolokin kuitenkin onnistuu ja Baby osaakin olla hiljaa nukkuen kotona joko ihan yksin tai koirakavereiden kanssa.

Baby etsii ensisijaisesti kotia, jossa ei olisi ihan pieniä lapsia.


Tarhalla: Baby on tällä hetkellä Preslican kunnallisella tarhassa Dobojssa. Baby on noin yksi vuotias tyttö ja painaa noin viisi kiloa. Kaikista eniten Baby nauttii tutun ihmisen seurasta ja syliin ottaessa painautuu mahdollisimman kiinni ja rauhoittuu yleensä nukkumaan tai nauttii vain saamastaan huomiosta. Baby elää tarhalla tällä hetkellä etupihalla, missä on paljon muitakin koiria. Hän pysyttelee taka-alalla ja on selvästi varuillaan muiden koirien suhteen. Välillä pihan vahvimmat koirat saattaa ajaa arempia koiria kauemmas, joten olisikin hienoa että Baby löytäisi oman turvallisen kodin ja ihmisen pian.

Mainokset