Ariel

Ariel, noin 2-vuotias tyttö, p.15kg

Ariel on kotihoidossa Turun lähistöllä. Ariel etsii hyvää kotia.

 

13.4.19 Arielin kuulumisia kotihoitopaikasta 😊: Ariel on ollut nyt viikon Suomessa kotihoidossa. Sisällä Ariel on rauhallinen ja yksinolotkin sujuneet hyvin, sisäsiisti. Tykkää lapsista ja toisista kotihoitopaikan koirista. Lenkkeilyt sujuneet hyvin, remmissä kulkee hienosti ja ottaa kontaktia, on myös leikkisä. Muutoin ei ole mitään haukkunut paitsi silloin kun lenkillä nähtiin peuroja. Kaiken kaikkiaan ihana reipas koira, jolta vain ikioma koti puuttuu!

Ariel tarhalla:

Ariel odottaa oman kodin löytymistä Preslican kunnallisella tarhalla, jonne se päätyi alkuvuodesta 2018 pentujensa kanssa. Kaikki pennut valitettavasti menehtyi. Ariel on pitkäselkäinen, noin 15 kiloinen. Erittäin kaunis, sileäturkkinen tyttö. Ariel on alkuun hieman ujo eikä tule oma-alotteisesti tervehtimään tai hyppimään ihmistä vasten. Ariel on kuitenkin aina lähellä, etenkin jos herkkupaloja löytyy taskusta. Kun Arielin luottamuksen saa (siinä ei mene kauan) Ariel antaa nätisti käsitellä itseään ja ottaa syliin. Se tykkää rapsutuksista ja huomiosta. Ariel on luonteeltaan hyvin kiltti. Muiden koirien kanssa Ariel tulee hyvin toimeen, ja on myös leikkisä. Ariel asuu vapaana tarhan etupihalla. Ariel on keskienerginen, ihana ja pehmeä tyttö joka ansaitsee oman kodin.

 

 

Jos haluaisit tarjota loppuelämän kodin tälle koiralle, tutustuthan huolellisesti Balkanin koirat ry:n laatimaan adoptiosopimukseen ehtoineen sekä kotiutusohjeisiin sivulla adoptioprosessi

Mainokset