Lolita – tulossa Suomeen kotihoitoon

tyttö, arv. synt. 10.7.2021, noin 12kg

Lolita saapui yhdistyksemme turvakodille syyskuun lopussa, Dobojn kunnalliselta tarhalta. Lolita oli tullessaan muutaman kuukauden ikäinen ja vähän alle puolessa vuodessa se on kasvanut pieni-keskikoiseksi, noin 13- kiloiseksi. Lolita muutti sisarustensa kanssa, mm.Emil veli, Neppe veli ja Kami sisko, joiden kanssa jakaa aitauksensa. Lolita on ihana, pehmeäluonteinen ja kiltti tyttö, joka viettää päivänsä välillä leikkien, välillä hengaillen yksinään auringossa ja välillä hakien ihmisiltä läheisyyttä.

Lolitalla on omat hetket jolloin se innostuu leikkimään ja ”villiintymään”. Koirien kanssa Lolita tulee toimeen. Lolita tulee iloisesti kutsusta luokse, nauttii ihmisen silityksistä ja antaa käsitellä itseään nätisti. Herkut ja lelut on Lolitan mielestä parasta 🙂 Lolita on vähän alistuvainen, sekä koirien että ihmisten kanssa.

Tämä hellyyttävä luppakorvainen tyttö etsii kotia, ensisijaisesti rauhallisemmasta ympäristöstä. Koirakaveri olisi Lolitalle varmaankin miellyttävä, mutta Lolita voisi pärjäillä myös ainoana koirana.Lolita on keski-energinen tyttö. Lolitalle etsitään kotia, joka ymmärtää sen taustoja ja on valmis panostamaan nuoren (tarhalla kasvaneen) koiran sopeuttamiseen kotikoiran arkeen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: