Elmo – tulossa Suomeen kotihoitoon

Elmo, noin 5-vuotias, 16-17kg

Elmo saapui Preslican kunnalliselle tarhalle pentuna emonsa ja sisarusten kanssa. Reilu kaksi vuotti hän asui tarhalla, kunnes muutti keväällä 2020 yhdistyksen turvakodille. Elmo on fiksu, reipas ja energinen poikakoira, joka etsii aktiivista kotia. Elmo nauttisi pitkistä lenkeistä ja mielekkästä puuhastelusta oman ihmisen kanssa. Luonteeltaan Elmo on ystävällinen, huomionhakuinen ja seurallinen. Uskollinen ihmisen ystävä. Se antaa käsitellä itseään hienosti ja ongelmitta, sylissä olo hieman jännittää. Elmo on aina vastassa, kun ihminen saapuu paikalle ja sen iloinen energia on tarttuva. Elmo juoksee ja leikkii koirakavereidensa kanssa, ja tulee muiden kanssa sopuisasti toimeen. Se on itsevarma, se osaa kunnioittaa ja on kunnioitettu. Elmon ihanteellinen koti olisi sellainen, jossa on entuudestaan koirakokemusta ja sijaitsee rauhallisemmalla alueella, luonnon lähellä. Elmo jakaa aitauksensa samankokoisten koirien kanssa, tyttö- ja poikakoirien sekä isokokoisen Rex 2:n kanssa, josta tykkää. Keskikokoinen, noin 16 kg metsästyskoira-mix.

%d bloggaajaa tykkää tästä: