Penni – Tulossa Suomeen kotihoitoon

Paimenkoiramix tyttö, n. 4-5 -vuotias, n.16kg

Penni on asunut yhdistyksen turvakodilla maaliskuusta21 lähtien. Sitä ennen Penni asusteli Preslican kunnallisella tarhalla, siellä se vietti lähes kolme vuotta ja eli pienessä häkkiaitauksessa kahden muun koiran kanssa, Olgan (joka on löytänyt8 oman kodin Suomesta) ja mustan terrieeriuroksen kanssa, joka myöhemmin menehtyi toisten koirien hyökkäyksen seurauksena. Penni on keskikokoinen paimenkoira-mix, vilkas ja energinen. Tarhaelämä Pennille aiheuttaa aika paljon turhautumista, sillä se on ihmisen koira ja koiraseura ei ole Pennille miellyttävä. Preslicassa Penni oli usein niin stressaantunut ja turhautunut, että se juoksi koko ajan ympyrää koirankopin katon päällä. Turvakodilla Penni juoksee paljon niittyalueella, mutta myös omassa aitauksessa, usein edes takaisin viereisen aitauksen koiran kanssa, jonka kanssa ei valitettavasti tule toimeen. Usein he juoksevat ja haukkuvat toisilleen. Näin Penni kuluttaa energiansa, jota sillä on paljon. Kun ihminen saapuu paikalle Penni ilahtuu ja innostuu, hetken päästä se rauhoittuu ja nauttii rapsutuksista sekä läheisyydestä. Penni on hyvin kiltti, herkkä ja iloinen tyttö, joka ansaitsee päästä omaan kotiin, jossa se saisi vihdoinkin viettää elämää ainoana koirana, kodissa jossa olisi tarjolla liikuntaa, mielekästä tekemistä ja rakkautta. Pennistä saisi mahdollisesti harrastuskaverin, mutta aivan varmasti hyvän lenkkikaverin ja kiitollisen kainalokaverin.

%d bloggaajaa tykkää tästä: