Aura

Aura, arv.s.aika 5.4.2019, 16-17kg

Aura tyttö on asunut Dobojn kunnallisella tarhalla alusta alkaen, eli kesästä 2021. Viimeiset kaksi kuukautta Aura jakoi boksin kahden metsästyskoiran kanssa, jota se jännitti. Viime viikon tiistaina Aura muutti turvakodille, jossa siitä tuli osa etupihan koiralaumaa 🙂
Auran arvioitu syntymäaika on 05.04.2019. Kaunis ja reipas Aura on keskikokoinen, noin 16-17kg tyttö joka muistuttaa ulkonäöltään collieta.
Aura on osoittautunut aika itsevarmaksi tytöksi, joka vielä vähän puolustaa ruokaa muilta koirilta. Se on sopeutunut kuitenkin hienosti uuteen paikkaan, ja saanut ystäväksi nuoren Akira huskyn. Akira innostui Aurasta heti ensimmäisenä iltana, ja pyysi leikkiin. Siitä lähtien nämä kaksi tyttöä ovat melkein aina yhdessä, leikkimässä.
Auralla on kiltti, leikkisä ja reipas luonne. Leikin lisäksi, aina välillä se kaivelee kuoppa ja joskus se haluaa olla myös omassa rauhassa.
Se sopii aktiiviseen kotiin, joko ainoana koirana tai toisen koiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: