Kiva

Dobojn kunnallisella tarhalla. Tyttö, 2,5-3v, n. 20kg

Kiva-tyttö etsii kotia Dobojn kunnallisella tarhalla. Kiva on ollut alusta asti tarhalla ja haluamme antaa hänelle mahdollisuuden löytää oma koti ja päästä pois tarhan hirveistä olosuhteista. Puli-paimenkoiramix.

Kiva asuu huhtikuussa 2023 häkissä kahdestaan toisen koiran kanssa (musta kuvissa), ja on todella turhautunut siellä. Liikkumatilaa ei hirveästi ole ja Kiva käyttääkin aikaansa hyppien seiniä vasten ja ympyrää juosten. Kiva on todella kiltti, lempeä ja ihmisläheinen, tulee hakemaan rapsutuksia vaikka ruokaakin jaettaisi; ihmisen huomio ja kosketus menevät jopa vatsassa kurnivan nälän ohi. Kiva antaa käsitellä ja jopa nostaa syliin. Ihmisiin tämä tyttö luottaa sitkeästi vaikka tarhan työntekijät eivät kohtele koiria hyvin.

Huom! Dobojn kunnallisella tarhalla on muutamia meille tuttuja koiria, jotka ovat olleet jo vanhalla Preslican tarhalla tai uudella tarhalla pitkään. Haluamme antaa näille koirille mahdollisuuden omaan kotiin, vaikka emme pysty niitä tällä hetkellä ottamaan turvakodille. Kunnallisen tarhan olot ovat hirvittävät koirille olla ja elää, siksi teemme tämän poikkeuksen. Adoptiosta kiinnostuneen tulee kuitenkin huomata, että nämä koirat ovat olleet yli vuoden verran kunnallisella tarhalla. Luonnekuvaus on kirjoitettu sen perusteella, millaisena olemme oppineet tuntemaan koiran tarhaolosuhteissa. Kaikki nämä koirat olemme todenneet hyväluonteisiksi ja adoptioon sopiviksi. Mei ja Drazen ovat tavanneet näitä koiria kunnallisellakin tarhalla säännöllisesti, mutta nykyään harvemmin sillä elämä turvakodilla on erittäin kiireistä. Koira haetaan kunnalliselta tarhalta turvakodille, kun adoptio on vahvistunut. Kunnallisesta tarhasta voit lukea lisää tästä

%d bloggaajaa tykkää tästä: