Boi

Boi, arv.s.aika 4/2021, 10-12kg poika

Ihana, seurallinen ja leppoisa Boi poika muutti yhdistyksemme turvakodille viime tiistaina, 24.4 kun vierailimme Dobojn kunnallisella tarhalla. Boi jakoi aitauksen muutaman muun koiran kanssa. Boin lisäksi myös samassa aitauksessa oleva Mango pääsi sieltä pois.
Turvakodille saapuessa Boi oli yllättävän reipas ja rohkea, seurasi ihmistä mutta samalla uteliaana tutkiskeli uutta ympäristöä.
On kulunut vasta alle viikko, ja Boi on sulautunut etupihan koiraporukkaan melko hyvin. Toistaiseksi leikkistä puolta ei ole tullut esiin, mielummin Boi tepsuttelee rauhallisen rennosti siellä missä muutkin, ja makoilee saman alustan päällä muutaman muun koiran kanssa 🙂 Ihmisistä Boi ilaihtuu ja innostuu, ja onkin kiitollinen kun se pääsee rapsuteltavaksi. Heittäytyy syliin, jossa voisi olla vaikka kuinka kauan. Uskomme, että Boi on ollut kotikoirana.
Alkuun Boi itki ihmisen perään kun lähdimme pääportista muihin tarhahommiin, mutta nyt on jo alkanut ymmärtämään tarhan rutiinit, ja itkeminen on huomattavasti vähentynyt.
Boi on luonteeltaan kiltti, sopeutuvainen ja melko itsevarma poika. Sen arvioitu s.aika on 4/2021, painoltaan noin 10-12kg.
Boi voisi sopia ainoaksi koiraksi tai tyttökoiran kaveriksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: