Solo

Tyttö,n. 1v, n. 18kg

Solo on valloittava nuori tyttökoira, joka asuu turvakodilla. Solo tuli turvakodille viiden pienen pennun kanssa, mutta valitettavasti kaikki pennut menehtyivät. Solo on hyvin hoikassa kunnossa, mutta on muutenkin rakenteeltaan siro. Solo painaa huhtikuussa 2023 arviolta noin 18 kg. Solo on mahdollisesti tullut tiineeksi ensimmäisistä juoksuista, niin nuori se on.

Solo on energinen, kiltti, hyvin ihmisläheinen ja toisia koiria kohtaan alistuva. Solo jännittää selvästi muita villimpiä koiria, mutta turvakodin pennuista se alkaa olla jo hyvin kiinnostunut, josko niistä saisi kaverin. Solo ei selvästi ole kävellyt aiemmin hihnassa, mutta muutaman lenkin aikana oppi jo idean. Solo kävelee hihnassa vielä hieman poukkoillen, mutta loppulenkistä kulki jo huomattavasti helpommin ja huomioitavaa oli, että Solo ei vedä ollenkaan hihnassa, vaan ennemmin pysähtyy tarkkailemaan ympäristöä. Turvaa lenkeillä Solo haki selvästi ihmisisistä. Solo kuuntelee hyvin tarkkaavaisena ja tulee heti pyynnöstä ihmisen jalkojen juureen hakemaan huomiota. Solo pestiin ja harjattiin ja hoitotoimenpiteet tyttö antaa tehdä ongelmitta. Solo antaa muutenkin tutkia itsensä hyvin, katsoa hampaat ja korvat.

Solosta tulee varmasti mitä mainioin lenkkikaveri ja ihana kotikoira. Solo on erittäin iloinen kaikesta saamastaan huomiosta. Kun Solon häkkiin menee, se tulee riemusta hyppien luokse ja siitä riemusta ei tahdo tulla loppua. Solo ei jännitä uusia ihmisiä lainkaan, vaan ottaa kaikki vierailijat samalla riemulla vastaan. Näkisimme Solon kodissa, jossa on toinen kiltti koira kaverina antamassa hieman tukea kaiken uuden kanssa. Solo sopii varmasti myös ainoaksi koiraksi, koska on niin ihmisrakas neiti. Uskomme Solon soveltuvan monenlaiseen kotiin, mutta ei aivan ydinkeskustan vilkkeeseen. Solossa erityisen ihania piirteitä on sen kiltteys ja ihmisrakkaus. Solo vaikuttaa oppivan hyvin nopeasti, mikä helpottaa myös uudessa kodissa kaiken uuden kanssa. Karanteenitiloissa, joissa se oli pentujensa kanssa, se oppi heti käyttämään pissialustoja ja luultavasti se oppii sisäsiistiksi nopeasti. Sololle vietiin iltaisin herkkuluita, jotka se otti nätisti vastaan. Se kantoi luun petiinsä ja sen jälkeen ryntäsi takaisin ihmisen luokse, koska ihmiseltä saatu huomio on parasta, mitä Solo tietää. Aamulla luu oli hävinnyt, joten herkut syötiin sitten, kun vieraat poistuivat paikalta. Solo teki suuren vaikutuksen aktiiveihimme ja toivomme, että rakastava koti löytyy ja Solo saa oman perheen, jolle saa olla se rakastettu perheenjäsen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: