Laina

Laina, s.arv.aika 11/2022, noin 5kg

Laina saapui turvakodille joulukuussa 2022 siskojensa Viiman ja Naavan kanssa, pieninä pentuina. Kolmikko löytyi pahvilaatikosta, joka oli jätetty turvakodin portin eteen.
Tytöt ovat kasvaneet ja pysyneet terveinä, nyt on aika etsiä heille ikioma koti ❤️ Laina on hyväntuulinen tyttö, joka on kasvanut turvakodin tarhaympäristössä. Alkuun sisätiloissa, nykyään karanteenissa ja aurinkoisina päivinä ulkona pienemmässä aitauksessa siskojensa kanssa.
Laina on pirteä, iloinen hassuttelija joka aina innostuu ihmisen saapumisesta ja hyppii korkealle, jotta se saisi huomiota tai jotain herkkuja. Tytöt ovatkin tottuneita saamaan päivittäin makkaran palasia, ja sitä hetkeä odottavat aina innolla.
Laina on leikkisä, eläväinen, hieman herkkä tyttö joka sopeutuu uusiin tilanteisiin nopeasti, mutta tulee toki tarvitsemaan aikaa totutella uuteen kotiympäristöön, jossa siskot eivät ole mukana.
Laina on ihmisten kanssa hieman alistuvainen, erityisesti käsittelytilanteissa. Hyvin kiltti ja touhukas tyttö, siro pitkäkoipinen kaunotar. Laina etsii kotia (kauempana kaupungin keskustan vilinästä) ensisijaisesti toisen koiran kaverina 🙂 Lainan arvioitu s.aika on 11/2022.


%d bloggaajaa tykkää tästä: