Tilli – Varattu

Tilli, arv.s.aika 8/2022, 5kg tyttö

Suloinen pieni Tilli löytyi 25.4.23 kauppakeskuksen parkkipaikalta Dobojssa. Tilli ilmestyi auton eteen, etsien ruokaa. Sosiaalinen ja ihmisiin lähestyvä Tilli olisi varmaan pian päätynyt kunnalliselle tarhalle. Päätimme hetkessä ottaa Tillin mukaamme. Tilli oli tosi väsynyt ja nukkui lähes koko automatkan turvakodille.
Tilli laitettiin samaan huoneeseen Liisi koiran kanssa, joka saapui turvakodille edellisellä viikolla. Yhteislenkillä Liisin kanssa Tilli on kävellyt reippaasti ihmisen vieressä. Huonekaverista on tullut jo ystävä, jonka kanssa on jakanut leikkihetkiä❤️
Tilli on kiltti ja iloinen tyttö, joka nauttii huomiosta ja silityksistä ja on antanut käsitellä itseään hyvin. Tilli selkeästi luottaa ihmiseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: