Dustin

Dustin, poika, n. 10v, 25-30kg

Dustin on poliisin koira, jonka omistaja hylkäsi Dobojn kunnalliselle tarhalle. Muut koirat hyökkäsivät Dustinin päälle ja se löydettiin tarhalta häkistä järkyttävässä kunnossa, se oli tehnyt kuolemaa useita päiviä. Sen haavat valuivat mätää. Dustin kiidätettiin klinikalle, jossa eläinlääkärit eivät voineet luvata mitään Dustinin toipumisesta.

Kaikkien ihmeeksi Dustin toipui hienosti ja elelee nyt arkea turvakodilla aitauksessa neljän muun koiran kanssa. Dustin on aitauksen vahvin koira ja muut koirat kunnioittavat sitä. Glee tyttö rakastaa Dustinia ja roikkuu sen suupielissä kokoajan. Dustin kyllä kertoo Gleelle että toiminta ei ole miellyttävää, mutta Glee silti jatkaa yrittämistä urheasti. Dustinilla on pitkä pinna Gleen suhteen.

Dustin rakastaa rapsutuksia ja lähestyy ihmistä rapsutusten toivossa. Rapsutuksia saatuaan se kävelee perässä aitausta ympäri ja tulee seisomaan jalan viereen ikäänkuin kysyäkseen olisiko rapsutuksia vielä tarjolla? Hihnassa vanha herra kävelee hienosti ja onkin varmasti siihen tottunut entisellä omistajallaan.

Kun herkkuluita jaetaan, Dustin on tarkka omastaan ja tykkää pitää muut aitauksen koirat vähintään viiden metrin säteellä omastaan. Onhan se ymmärrettävää, sillä herkkuja ei ole liian usein tarjolla, joten omastaan on pidettävä huoli.

Dustin etsii kotia rauhalliselta alueelta aikuiskodista, jossa ei olisi pieniä lapsia.

%d bloggaajaa tykkää tästä: