Smiley

Smiley, arv.s.aika 05.04.22 , 15-16kg tyttö

Tämä hellyyttävä keskikokoinen tyttökoira löytyi eilen vanhan kunnallisen tarhan lähettyvillä, Dobojssa. Emme ole käyneet Preslicassa pitkästä aikaa, mutta edelleen ihmiset saattavat hylätä koiria alueelle vaikka koiratarhaa ei ole enää. Kauniista hymystä nimensä saanut Smiley on yksi niistä 🥺 Smiley makoili kylmissään ja yksinään tarhan lähellä olevalla autiolla. Kun sille alkoi juttelemaan Smiley tuli heti luotettavasti luokse ja alkoi kova vinkuminen, kun näki auton se jopa innostui ja alkoi juoksemaan edes takaisin. Smileyn on hyvin todennäköisesti oma kylmäsydäminen omistaja jättänyt sinne 🥺 Tällä hetkellä tyttö on turvakodilla ja se etsii uutta omaa ihmistä ❤️ Smiley on nuori, ihmisläheinen ja kiltti koira. Vaikka ympäristö on muuttunut tarhaympäristöksi Smiley on osoittautunut reippaaksi ja iloiseksi tytöksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: