Lydia – Varattu

Tyttö, n. 2 vuotta, n. 16kg

Nuori Lydia saapui turvakodille 2022 lokakuussa, kun se löydettiin Dobojn kunnalliselta tarhalta tiineenä. Lydia synnytti 8 pentua turvakodilla, joista 6 selvisi hengissä. Lydia osasi huolehtia pennuistaan hienosti ja sopeutui hyvin turvakodin elämään. Suurin osa pennuista on löytänyt jo kodin Suomesta ja nyt olisi Lydian aika löytää oma koti.

Lydia on ihmisläheinen ja tottelevainen paimenkoiramix, joka voisi sopeutua monenlaiseen kotiin. Pentujen ollessa pieniä Lydia vahti niitä visusti, mutta nyt pentujen kasvettua se tulee valtaosan koirien kanssa hyvin toimeen. Lydia on keskieneginen koira, jonka kanssa voisi varmasti myös harrastaa yhdessä. Lydia rakastaa rapsutuksia ja painautuu kiinni ihmisiin niitä saadessaan. Pallon perässä tämä neiti tykkää juosta!

Muistathan tutustua adoptio-ohjeisiin kunnalla ennen adoptiohakemuksen lähettämistä. Adoptiohakemuksen lähettäminen ei sido adoptioon.

%d bloggaajaa tykkää tästä: