Akira

Akira, arv.s.aika 6.6.22, noin 16kg tyttö

Akira on kaunis nuori huskytyttö, joka löytyi 4.4.23 moottoritien varrelta, palatessamme Dobojsta. Akira oli hyvin väsynyt, muttei turvakodin koiralauma ja tarhaympäristö jännittänyt paljon yhtään. Akira oli enemminkin kiinnostunut ruoasta, se söi hyvällä ruokahalulla, jonka jälkeen meni heti nukkumaan. Seuraavana päivänä Akira hengaili reippaasti etupihan koiralauman seassa, tutustuen muihin koiriin. Suurin osa koirista haukkui Akiralle mutta se heilutteli häntää kaikille 🥹Akiran sosiaalinen, iloinen ja leikkisä luonne on jo tullut esiin, ja etenkin Pacon ja Bella huskyn kanssa ollaan jo ystävystytty ♥️ Pacon kanssa se nukkuu yöt, talon etuoven kuistilla. Akira on hyvin kiltti, seuraa ihmistä paljon ja innostuu tennispalloista. Hihnassa Akira osaa kävellä. Akira on vielä nuori koira (sen arvioitu syntymäaika on 6.6.2022), joka sopisi aktiiviseen ja liikunnalliseen kotiin, jossa olisi tarjolla vauhdikkaalle huskyneidille riittävästi liikuntaa ja aktiviteetteja.

%d bloggaajaa tykkää tästä: