Ritari

Poika, 5-6 vuotta, n. 20kg

Ihmisrakas Ritari saapui turvakodille keväällä 2021. Sitä ennen Ritari ehti viettää kunnallisella tarhalla kolme vuotta. Taustasta ei ole tietoa, mutta se on varma, että jotenkin Ritari on pystynyt säilyttämään uskon ihmiseen tarhavuosien aikana. Aitaukseen mentäessä Ritari tulee hakemaan rapsutuksia ja painautuu ihmiseen kiinni. Ritari on lempeä ja pitää suuresti ihmisen huomiosta. Turvakodilla Ritari tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Poika jakaa aitauksen muutaman muun koiran kanssa ja pääsee juoksemaan isolla aidatulla pellolla kaksi kertaa päivässä muiden koirien kanssa.

Ritari on keskikokoinen pitkäkarvainen paimenkoiramix, energiatasoltaan keskienerginen.

Ritari olisi varmasti erittäin onnellinen, jos se jonain päivänä saisi oman ihmisen, jolta saisi huomiota. Ritari sopii kotiin ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: