Sanelma

Tyttö, n. 7kk, n. 8kg

Sanelma etsii omaa kotia sisarustensa Sallan, Sampon ja Sinikan kanssa.

Sanelma löytyi Dobojn kunnalliselta tarhalta emonsa Sian ja sisarustensa Sallan, Sinikan ja Sampon kanssa. Heillä oli ollut omistaja, mutta miehen jouduttua onnettomuuteen päätyivät koirat tarhalle. Mei ja Drazen ottivat emon ja pienet pennut turvakodille, jotta pennuilla olisi mahdollisuus selvitä. Nyt sisarukset voi hyvin ja heistä on kasvanut innokkaita ja reippaita kavereita.

Entinen omistaja ei kohdellut koiriaan hyvin, joten pääsy turvakodille olikin oikeastaan onni tälle pentueelle. Nyt heillä on mahdollisuus löytää turvallinen koti, jossa saavat kaiken tarvitsemansa. Emo Sia on jo adoptoitunut Suomeen, joten pennut elävät nyt keskenään turvakodilla aitauksessa. He pääsevät juoksemaan aidatulla pellolla kaksi kertaa päivässä ja uskaltavat hienosti nuoresta iästään huolimatta olla myös muiden isompien koirien seurassa.

Emo on keskikokoinen serbianajokoira. Sanelma on pentueesta pienin ja hän saattaa jäädä pieneksi keskikokoiseksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: