Glee

Tyttö, n. 2 vuotta, 16kg

Glee pyörii innokkaana vesialtaassa, polskuttaa vettä etutassuillaan ja jää hetkeksi altaaseen makaamaan. Sen jälkeen Glee ryntää innoissaan ihmisen luo hakemaan rapsutuksia matkalla ravistellen ylimääräiset vedet turkistaan. Aitauksessa asuvan Dustinin saapuessa paikalle Glee uikuttaa ja hakee vanhan Dustinin hyväksyntää. Glee pitää Dustinista paljon. Joskus jopa niin paljon, että huomaamme Dustinin väsyvän Gleen ympärillä pyörimiseen.

Glee tuotiin turvakodille heinäkuussa 2022 Dobojn kunnalliselta tarhalta. Aluksi Glee oli peloissaan ja arasteli ihmistä. Pian rohkeus kuitenkin voitti ja Glee alkoi käyttäytymään yhä avoimemmin ihmisen seurassa. Nykyään Glee odottaa innoissaan ihmisen seuraa ja huomiota. Glee on omassa aitauksessaan se, joka ryntää paikalle heti ensimmäisenä ja pitää huolen, että hänet huomataan.

Glee on pieni keskikokoinen kiharakarvainen tyttö, joka selvästikin rakastaa vedessä pulikointia. Turvakodilla ihmeteltiin aluksi, miksi aitauksen juomavesi oli aina hetki veden vaihdon jälkeen ruskeaa. Mysteeri selvisi, kun Glee löydettiin makaamasta aitauksen isosta juoma-astiasta.

Glee on hassu pieni tyttö, jolle toivoisimme löytävämme oman kodin. Glee on alistuvainen ja mielistelevä niin ihmisen kuin koirien kanssa. Energiatasoltaan hän on keskienerginen. Glee on reipas ja utelias, vaikka alussa saattaakin uutta tilannetta hieman jännittää. Glee sopii kotiin joko ainoaksi koiraksi tai toisen kiltin koiran kaveriksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: