Riemu

Riemu, poika, syntymäaika 1.2.2019, paino 19.3 kg

Riemu on täysin sisäsiisti, utelias ja rohkea. Rakastaa ulkoilua: metsiä, rantoja ja kallioita. Lenkit sujuvat ongelmitta. Muut koirat eivät Riemua niinkään kiinnosta ja isot koirat pelottaa vielä, mutta tullut toimeen joidenkin pienempien koirien kanssa ja tykännyt leikkiä. Koirapuistot ovat kivoja, jos siellä saa olla itsekseen. Riemu on alkanut luottaa ihmisiin ja tuleekin pyytämään rapsutuksia aina kun siltä tuntuu. Osaa kuitenkin myös näyttää jos tarvitseekin tilaa. Vieraat ovat vielä jännittäviä ja sitä on hyvä harjoitella. Toisinaan pelko ottaa vallan, mutta pääsemällä pois liian jännittävästä tilanteesta, auttaa se heti. Riemulla on herkkä vatsa, joten ruoan tulee olla tiettyä. Riemu on todellinen herkkupeppu, jota onkin helppo namien ja herkkujen avulla kouluttaa. Osaa jo mm. maahan käskyn, ”tässä tai tänne”, ”odota” ja antaa tassua. Riemu on erittäin fiksu ja nopea oppimaan. Kouluttajalta tuli vinkki, että Riemun kanssa voisi harrastaa esim. rally-tokoa. Tykkää juosta pitkässä liinassa hiekka/puisto/peltoalueilla. Kanit, oravat ym. metsäneläimet saavat riistavietin syttymään. Uimaan ei ole vielä uskaltautunut, mutta kovasti vesi ja meri kesäisin kiinnostaa. Riemu tykkää myös ottaa rennosti ja uni maistuu erinomaisesti!

%d bloggaajaa tykkää tästä: