Kirppu – Varattu

Kirppu, poika, 2-3v, n. 6 kg

Pieni ja seurallinen Kirppu etsii hyvää loppuelämän kotia. ❤️ Kirppu muutti Dobojn kunnalliselta tarhalta turvakodille tammikuussa. Kirppu on reipas, itsevarma ja hellyydenkipeä pikkupoika.

Kirppu saapui yhdistyksemme turvakodille tammikuun alussa. Emme tiedä kuinka pitkään Kirppu oli kunnallisella tarhalla, kuitenkin alle kuukauden.

Kirppu oli boksissa useamman koiran kanssa ja pienen kokonsa takia pohdimme tulisiko se siellä selviämään. Kirppu oli hyvin stressaantunut ja automatkan aikana se ei osannut rauhoittua.

Jo seuraavana päivänä Kirppu oli kuitenkin paljon rennompi, nukkui yön lämmitetyssä parakissa, jossa se nykyäänkin nukkuu. Päivisin Kirppu on turvakodin edustalla vapaana muutaman muun koiran kanssa.

Kirppu on omatahtoinen ja reipas pikkupoika, joka osaa kunnioittaa sitä vanhempia koiria, mutta osaa myös hyvin pitää puoliaan. Pentujen kanssa Kirppu on puolestaan pikkupomo ja aidan toiselle puolelle oleville koirille aina välillä räksytetään.

Kirppu on hyvin ihmisrakas poika, joka nauttii sylissä olemista ja innostuu myös leikkimään pentumaisesti ihmisen kanssa. Lelut ja pallot ovat myös Kirpun mieleen. Kirppu seuraa ihmistä ja lähtee mukaan jos muita koiria viedään pelloille lenkille. Autoon on hypännyt itse. Kirppu on pienikokoinen, noin 6kg. Ikä-arvio noin 2-3 vuotta. Keskienerginen. Kiltti ja itsevarma, arvostaisi varmasti aktiivista kotia ainoana koirana.

%d bloggaajaa tykkää tästä: