Annie – kotihoidossa Suomessa – Varattu

Annie, 1,5- vuotias , 10kg tyttö

Leikkisä, ihmisrakas hassuttelija Annie on saapunut Suomeen kotihoitoon ❤️ Annie on kotihoidossa Mäntsälässä.

Kotihoitokuulumiset 18.2.23:

Annie tyttö saapui Suomeen 10.2 ja etsii hyvää loppuelämän kotia 🧡
Annien kotihoitokuulumiset 18.2: Ensimmäinen viikko kotihoidossa takana. Annie on osoittautunut kiltiksi, leikkisäksi ja läheisyydestä nauttivaksi koiraksi. Ihminen on Annielle tärkein, yleensä Annie on siellä missä muutkin ja sohvalle hakeutuu monesti ihan viereen silitettäväksi ja yöllä nukkuu mielellään vieressä.. Kotihoidon koirakaverin kanssa myös alettu jo leikkimään, välillä leikit saattavat yltyä ja tykkäisi varmasti riehakkaasta koirakaverista ainakin silloin tällöin jos kotoa ei sellaista löydy. Leluilla myös tykkää leikkiä. Sisäsiisti on ollut ensimmäisen yön jälkeen. Ruokailu sujuu hienosti, Annie keskittyy omaan ruokaan ja toinen koira saa syödä rauhassa omansa. Annie varmasti arvostaisi aktiivista kotia, missä pääsisi pitkille lenkeille ja mahdollisesti jotain harrastusta oman ihmisen kanssa; Anniella on pitkät jalat millä pääsee taatusti kovaa ja hyppäämään korkealle ☺️


Turvakodilla Bosniassa: Annie saapui turvakodille pienenä pentuna sisarustensa kanssa kesällä 2021. Siskot ja veli ovat jo löytäneet oman kodit 🙂

Annie on reipas ja iloinen tyttö, joka rakastaa olla ihmisen kainalossa mutta nauttii myös koirakavereiden kanssa puuhailusta, juoksemisesta ja yhdessä leikkimisestä. Annie on ketterä, pitkä-jalkainen nopea juoksija, jonka perässä harva pysyy. Annie tykkää läheisyydestä, niin ihmisten kuin koirien ja usein käpertyykin nukkumaan toisen koiran viereen. Annie hakee usein hyväksyntää vanhemmilta koirilta, mutta lempikaverit on nuoremmat ja vauhdikkaammat koirat. Luonteeltaan Annie on kiltti, leikkisä ja sosiaalinen tyttö. Turvakodilla Annie nukkuu sisällä ja on oppinut hyvin ja nopeasti talon tavoille. Annie on hyvin fiksu, herttainen, välillä itsepäinen neiti. Huomionhakuinen, perso kaikille herkuille, tulee kutsusta luokse ja osaa hymyillä 🙂

Annielle sopisi koti toisen koiran kaverina, ensisijaisesti rauhallisemmalla asuinalueella ja ilman kissoja. Annie saattaa innostua liikaakin kissoista.

.

%d bloggaajaa tykkää tästä: