Manda – varattu

Manda, tyttö, n. 7v, 15 kg


Lempeä, kilttiluonteinen ja rauhallinen Manda etsii kotia ❤️

Manda saapui yhdistyksemme turvakodille tammikuussa -23 vietettyään puolitoista vuotta Dobojn kunnallisella tarhalla. Manda päätyi sinne v. 2021 toisen tyttökoiran kanssa (mahdollisesti oma pentu) ja ovatkin olleet aina yhdessä.

Manda on luottavainen, vaatimaton, säyseä keskikokoinen tyttö, joka on sopeutunut turvakodin ympäristöön melko hyvin. Manda on rauhallinen, mutta aina välillä se innostuu leikkimään tutun koirakaverinsa kanssa. Muiden turvakodin asukkaiden kanssa Manda on ollut suht välinpitämätön ja yleensä se hakee enemmän seuraa ihmiseltä. Ihana Manda tulee aina aamuisin tervehtimään hyppimällä hellästi ihmistä vasten ja katselee suoraan silmiin pyytäen läheisyyttä. Manda olisi niin onnellinen jos se pääsisi omaan loppuelämän kotiin. Se sopisi rauhalliseen asuinympäristöön, myös ainoaksi koiraksi. Arviolta Manda on noin 7-8-vuotias.

%d bloggaajaa tykkää tästä: