Zmaj

Zmaj, tyttö, 1-1.5v, n. 12 kg

Ihana Zmaj muutti eilen yhdistyksen turvakodille odottamaan oman loppuelämän kodin löytymistä ❤️ Zmajn löysi paikallinen nainen, joka syötti Zmajta ja sen siskoa kesäasunollaan. Pian kuitenkin naisen piti lähteä ulkomaille ja koirat päätyivät tutulle eläinlääkäriasemalle. Zmajn sisko löysi paikan toiselta yksityiseltä tarhalta, mutta Zmaj jäi yksin, ja vietti useamman kuukauden aitauksessa klinikan ulkopuolella. Klinikalla kävimme ja käymme viikottain, joten käyntien yhteydessä pääsimme tutustumaan Zmajhin. Vaikka klinikan henkilökunta kysyi monta kertaa löytyisikö Zmajlle paikka turvakodilta, sitä mahdollisuutta ei ollut eiliseen asti. Turvakodilla alkuhämmennyksen jälkeen Zmaj on ollut reipas ja iloinen tyttö. Tällä hetkellä se asuu uudessa turvakodin rakennuksessa viiden muun koiran kanssa.

Zmaj on tähän mennessä ollut utelias, rohkea ja kiinnostunut uudesta ympäristöstä. Koirien kanssa ystävystyi heti, erityisesti pentujen kanssa. Ilahtuu ihmisen huomiosta ja rapsutuksista, ja on antanut käsitellä itseään ongelmitta.

Zmaj on pitkäselkäinen, pieni-kokoinen nuori tyttö, joka etsii aktiivista kotia 🙂

%d bloggaajaa tykkää tästä: