Bowie

Bowie, arv.synt. 1.3.2017, poika, 16kg

Bowie odottelee oman kodin löytymistä turvakodilla.

Missä on Bowien koti? 🧡

Bowie on pieni-keskikokoinen metsästyskoira-mix, yhdistyksen aktiiveille tuttu koira jo Preslican tarhalta. Bowie vietti siellä noin kaksi vuotta, ensin isommassa aitauksessa ja myöhemmin tarhan ulkopuolella. Bowie oli aina vastassa tarhalle saapuessamme ja tarhalta lähtiessämme Bowie juoksi joka kerta automme perään. Usein Bowie juoksi niin pitkälle, että jouduimme ajamaan sen takaisin tarhalle. Kesällä 2021 kun meille saapui tieto koirien siirrosta uudelle tarhalle, puolet koirista muutti yhdistyksemme turvakodille. Koitti vihdoin se päivä kun Bowie juoksi auton perään ja kun pysähdyimme Bowien hyppäsi autoon, tällä kertaa matka jatkui turvakodille ❤️

Bowie on asunut turvakodilla yli vuoden, ja vaikka se asuu turvassa muutaman muun koiran kanssa, joista on tullut hyviä leikkikavereita Bowie ansaitsee päästä omaan kotiin, monen tarhavuoden jälkeen. Bowie toivoo sitä omaa ihmistä, jonka kanssa puuhailla, lenkkeillä ja viettää loppuelämää tärkeänä perheenjäsenenä. Bowie on hyvin ihmisläheinen, huomionhakuinen ja kultainen poika. Se aina ilahtuu kun saa huomion itselleen ja haluaisi kovasti syliin tai olla niin lähellä kuin mahdollista. Pakkasilla Bowie taas on kylmissään, joten pysyttelee koirankopissa 🥺 Sirunumeron perusteella Bowiella on joskus menneisyydessä ollut omistaja, joka todennäköisesti hylännyt sen.

Bowie on lyhytkarvainen, sympaattinen ja ystävällinen poika, joka viettää enemmän aikaa omassa aitauksessa, kun kaikki muut koirat ovat vapaana juoksentelemassa. Bowie lähtee mielummin jaloittelemaan niittyalueelle, kun isompi vilkas koiralauma on häipynyt. Bowie on myös leikkisä ja itsevarma, Lea-tytöstä ja Shargo-pojasta on tullut hyviä ystäviä.

Bowie etsii hyvää kotia, ainoana koirana tai toisen koiran kaverina. Bowiesta saisi varmasti hyvää lenkkiseuraa sekä rakastettavan ja lojaalin ystävän. Bowie on noin 16kg, keskikokoinen poika. Keski-energinen.

Olisiko sinulla tarjota koti ihanalle Bowielle?

Bowien kuulumisia 11/2022:

%d bloggaajaa tykkää tästä: