Nuna – varattu

Nuna, tyttö, n. 4kk, n. 7kg

Ihastuttava, sosiaalinen Nuna tyttö etsii hyvää loppuelämän kotia ❤️ Nuna saapui turvakodille sisarustensa kanssa marraskuun alussa. Paikallinen perhe oli aikaisemmin ottanut meihin yhteyttä kun ei voinut pentuja hoitaa. Pysähdyimme perheen talolle tarkistamaan tilanteen. Siellä oli neljän aikuisen koiran lisäksi kuusi pentua. Huomasimme pian, että osa pennuista sairasteli ja myöhemmin kaikki. Kolme niistä eivät selvinneet. 🥺 Nuna ja veljensä Niilo ja Nooa viettivät turvakodilla kolme viikkoa eristyksessä aktiivin Julian huoneessa ja hoitojen avulla toipuivat. Nuna ja veljet ovat pian valmiita etsimään omaa kotia.

Nuna on reipas, iloinen tyttö joka ei jännittele ihmisiä eikä muita koiria. Se innostuu huomiosta, leluista ja ruoasta, ja kolmikosta Nuna on se jonka pitää saada syötyä ensimmäisenä. Välillä se komentelee muita ruokatilanteissa, mutta muuten ne tulevat hyvin toimeen ja ovat toistensa tuki ja leikkiseura.

Nunan isä on pitkäkarvainen collie ja emo on pienikokoinen paimenkoira-mix (kuva albumissa). Nuna tulee vielä kasvamaan, arviomme mukaan keskikokoiseksi.

Nuna on vielä pentu, energinen ja intoa täynnä oleva tyttökoira.

Nuna voisi sopia monenlaiseen kotiin, jossa panostetaan nuoren koiran koulutukseen ja tarjotaan aktiivista elämää.

%d bloggaajaa tykkää tästä: