Nooa – Varattu

Nooa, poika, n. 4kk, n. 6kg

Nooa etsii hyvää loppuelämän kotia 💙

Pentueesta pienin lyhytjalkainen Nooa saapui turvakodille sisarustensa kanssa marraskuun alussa, paikalliselta perheeltä. Nooa on sympattinen, leikkisä ja hyväntuulinen poika, joka tulee iloisesti hakemaan läheisyyttä ja huomiota. Nunaan ja Niilon verrattuna Nooa on hieman rauhallisempi. Leluista Nooa tykkää kovasti, mutta luopuu lelusta heti jos sisko tai veli haluaa juurikin sen saman lelun. Nooa on hyvin kiltti ja alistuvainen pikkupoika. Sylissä Nooa alkuun ihmetteli, mutta pian painautui kaulaan ja nautti hetkestä. Luottavainen ja suloinen Nooa on sosiaalinen, rohkea ja ihmisläheinen pentukoira. Ikää on tällä hetkellä noin 4kk.

Nooa kasvaa vielä, mutta uskomme sen jäävän pienikokoiseksi.

Nooa sopii monenlaiseen perheeseen, ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi. Kotiin jossa huomioidaan pentukoiran tarpeita ja tarjotaan mielekästä ja aktiivista arkea.

%d bloggaajaa tykkää tästä: