Lada

Lada, tyttö, n. 9kk, n. 20kg

Kaunis ja kiltti Lada on uusi tulokas yhdistyksemme turvakodilla. Lada löytyi marraskuun lopussa kauppakeskuksen edestä etsimässä ruokaa. Lada vaikutti kipeältä, mutta olikin vaan todella väsynyt. Turvakodille saavuttuaan Lada söi hyvällä ruokahalulla ja nukkui kaksi päivää putkeen. Sen jälkeen se piristyi huomattavasti. Lada on noin kahdessa viikossa tutustunut muihin koiriin sekä alkanut leikkimään ja totuttelemaan turvakodin arkeen.

Lada on nuori sileäkarvainen saksanseisoja, hyvin lempeä ja alistuvainen tyttö, joka hassuttelee vielä pentumaisesti. Säyseä sosiaalinen luonne. Lada tulee toimeen muiden koirien kanssa. Se haluaisi olla kaikkien ystävä, mutta viihtyy eniten nuorten koirien kanssa. Ihmisiltä se hakee läheisyyttä ja pyytää huomiota tassulla. Hihnassa käveleminen ei ole tuttua.

Lada kasvaa vielä, arviolta aikuisena noin 25kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: