Medo – Varattu

Medo, poika, 15 kg, n. 5v

Medo vietti yli 2 vuotta Doboj kunnallisilla tarhoilla, kunnes se pääsi yhdistyksemme turvakodille lokakuussa -22. Medo on yllättänyt turvakodin ylläpitäjät aivan ihanalla luonteellaan ☺️ Aikaisemmin yliturhautunut, hieman ärhäkkä ja muita koiriaan kohtaan epävarma Medo on tuonut esiin uusia puolia. Saapuessaan turvakodille Medo sopeutui uuteen koiralaumaan muutamassa päivässä, se ei jännittänyt eikä provosoitunut. Medo oli vain tyytyväinen siitä, että se pääsi haistelemaan ja maistelemaan ruohoa sekä ottamaan pitkästä aikaan juoksuspurtteja. Jos muut koirat sille isottelivat, Medo osoitti välinpitämättömyyttä tai heilutteli häntää. Ajan kanssa Medo on osoittautunut melko rauhalliseksi koiraksi, joka ilahtuu kovasti ihmisen huomiosta, mutta innostuu juoksemaan ja leikkimään myös toisten koirien kanssa. Medo kunnioittaa muita koiria eikä halua olla riitatilanteissa, vaikka se joskus voisi sanoa takaisin joillekin koirille. Medo antaa mielummin olla ja jatkaa rennosti ja itsevarmasti matkaa.

Medo heiluttelee suloista töpöhäntäänsä aina kun ihminen sille juttelee, se on hyvin kiltti ja seurallinen iloinen poika. Se antaa käsitellä itseään ongelmitta, tulee (melkein aina) kutsusta luokse ja on kävellyt myös hyvin hihnassa.

Medosta saisi varmasti reippaan lenkkikaverin ja kiitollisen kainalokaverin ♥️

Medo on arvioltaan noin 5-vuotias poika, painoltaan 15kg. Keski-energinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: