Sia

Sia, tyttö, n. 3-4v, n. 20kg

Sia saapui turvakodille Dobojn kunnalliselta tarhalta vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Sen entinen omistaja kohteli koiriaan todella huonosti, ja omistajan kuoltua auto-onnettomuudessa Sia joutui kunnalliselle tarhalle.

Sia on mitä kiltein koira, joka on todella iloinen päästessään ulos lenkille. Se saa ilohepuleita ja metsästyskoiramaiseen tapaan käyttää nenäänsä hienosti. Aitauksessa oleskelu nyt jo aika isojen pentujen kanssa on saanut Sian turhautumaan, eikä se tahtoisi lenkin jälkeen palata sinne. Sia etsii aktiivista kotia jossa se pääsisi pitkille lenkeille ja jossa Sia saisi kaiken sen huomion mitä vaille se on jäänyt edellisellä omistajallaan. ❤ Tämä ihana tyttö sopii ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi. Sian luottamus ihmisiin on säilynyt huolimatta kaikesta mitä se on joutunut kokemaan.

%d bloggaajaa tykkää tästä: