Kiitos 2

Kiitos 2, poika, n. 4v, n. 25kg

Kiitos 2 odottaa kotiaan turvakodilla. Tämä ihmisrakas ja reipas poika vietti puolitoista vuotta Preslican vanhalla tarhalla ja sen jälkeen uudella Dobojn tarhalla noin vuoden kunnes pääsi muuttamaan turvakodille. Omassa kodissa Kiitos 2 olisi varmasti onnellisin ainoana koirana tai tyttökoiran kaverina.

Kiitos elää turvakodilla ison aitauksen puolella ja pääsee päivittäin juoksemaan aidatulla pellolla. Kiitos nauttii rapsutuksista ja ihmisen huomiosta ja tuleekin niitä aina hakemaan, kun ihminen on lähellä. Kaikkien poikakoirien kanssa Kiitos ei tule toimeen ja siksi ulkoitus järjestetäänkin Kiitoksen kohdalla rajatulla porukalla. Kiitos nauttisi varmasti omasta kodista, jossa se saisi huomiota omalta ihmiseltä joka päivä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: