Paavo – tulossa kotihoitoon

Paavo, poika, 10v seniori

*Tulossa kotihoitoon joulukuussa*

Paavo joutui kunnalliselle tarhalle omistajan kuoltua ja pääsi sieltä turvakodille. Paavolla on ollut omistaja, sillä siltä löytyi siru. Eläinlääkäri kertoi että omistaja on vienyt Paavon vuosittain eläinlääkäriin rokotuksiin. Turvakodilla Paavo asuu etupihalla ja on suurimman osan ajasta koirankopissa ja katselee muiden koirien touhuja sieltä. Paavo kuitenkin käyskentelee välillä koppinsa ulkopuolella ja haukkuu muiden mukana. Muista koirista Paavo ei oikein välitä, ja suhtautuu niihin aika välinpitämättömästi. Marraskuussa -22 Paavo pääsi lenkille ja tarhan aitojen ulkopuolella muuttui aivan eri koiraksi! Häntä nousi pystyyn ja pappa-paavo nautti niin kovasti haistelusta ja merkkailusta. Paavo käveli hihnassa täysin ongelmitta, siitä huomaa että se on lenkkeillyt hihnassa aiemminkin. Paavo kaipaisi kovasti omaan kotiin. ♥

%d bloggaajaa tykkää tästä: