Koj – tulossa kotihoitoon

Koj, tyttö, synt. 2019, pieni keskikokoinen paimenkoiramix, n. 14kg

Koj on persoonallisen näköinen kaunotar, joka odottaa oman kodin löytymistä yhdistyksen turvakodilla, jonne se muutti elokuussa 2020. Hoikkarakenteinen ja keskikokoinen Koj on luonteeltaan ystävällinen, reipas ja ihmisläheinen. Koj rakastaa ihmistä yli kaiken, ja toivookin aina pääsevänsä syliin. Se juoksee iloisesti luokse, hyppii saadakseen huomiota ja, jos se pääse syliin se nauttii siitä hetkestä suunnattomasti. Koj on aktiivinen tyttö, joka hylättiin Preslican kunnallisen tarhan lähettyville alkuvuodesta 2020. Se selvisi talven tarhan lähellä olevan vanhusten talon ympärillä, josta löysi itselleen ruokajämiä ja syömällä meidän ja paikallisen pariskunnan jättämää ruokaa. Kerran Koj joutui tarhan työntekijöiden toimesta tarhalle lukkojen taakse, ja siellä Koj oli aivan kauhuissaan ja vetäytyi pelosta koirankoppiin. Pian kuitenkin Koj päästettiin takaisin ”vapauteen”.

Koj on turvakodilla tullut sopuisasti toimeen muiden koirien kanssa, parhaat ystävät Ansa (nyk.Hilda) sekä Bei (nyk.Bea) ovat jo päässeet omiin koteihinsa Suomeen. Niiden kanssa Koj leikki ja vietti paljon aikaa yhdessä. Nyt Koj on kuitenkin saanut uusia kavereita, joiden kanssa se leikkii. Koj sopisi kotiin ainoana koirana tai toisen koiran kaverina, jossa vietetään aktiivista elämää. Etsimme Koj:lle kotia maalta tai rauhallisemmalta alueelta läheltä luontoa. Keski-korkeaenerginen. Sopisi myös koiraharrastukseen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: