Nooti

Nooti, poika, n. 5kk, n. 8 kg

Nooti hylättiin siskonsa kanssa syyskuun alussa turvakodin lähettyville. Koska vapaata aitausta ei pennuille ollut, Nooti ja sen sisko sijoitettiin etupihan takaosaan, jossa olivat ns. eristyksessä muista koirista. Nyt Nooti ja Fibi kulkevat vapaasti muiden koirien kanssa ja ovat pikkuhiljaa tehneet tuttavuutta kaikkiin. Nuoremmista koirista ovat saaneet leikkiseuraa, mutta usein liikkuvat ja leikkivät kahdestaan. Nooti on reipas ja ihmisrakas poika, joka heittäytyy selälleen pyytämään vatsarapsutuksia. Pentumaisen energinen, viaton, iloinen ja kiltti terrierimix poika hakee läheisyyttä ja hyväksyntää kaikilta koirilta. Ihmisten huomiosta Nooti ilahtuu kovasti ja antaa käsitellä itseään helposti.

Nooti on pienikokoinen, noin 8kg tällä hetkellä. Keski-energinen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: