Kukka

Kukka, tyttö, n. 5-6 kk, n. 8 kg

Viisi pentua syntyi Dobojn kunnallisella tarhalla, jossa ehtivät elää emonsa Claran kanssa melkein kuukauden, ennen muuttoa yhdistyksemme turvakodille. Clara ja sen pennut voivat hyvin ja ovat valmiita etsimään omaa kotia ❤️ Sisaruksista kaksi ovat poikia ja kolme tyttöjä. Pojat ovat selkeesti tulleet emoonsa, rakenteltaan matalajalkaisia ja makkaranmallisia ☺️ Pennut ovat noin 5-6 kuukauden ikäisiä.

Kukka on noin 5-6 kk tyttökoira, pentueesta reippain ja luottavaisin ihmisten kanssa. Kukka on pitkä- sileäkarvainen kaunotar, joka innostuu huomiosta ja rapsutuksista. Se on vauhdikas ja leikkisä koira, pentumainen ja aina iloinen. Kukka etsii aktiivista kotia, joka panostaa pentukoulutukseen huomioiden että Kukka on kasvanut tarhaympäristössä.
Kukka voisi sopia joko ainoaksi koiraksi tai toisen koiran kaveriksi.
Painoarvo tällä hetkellä noin 8kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: