Faara

Faara, tyttö, arv. synt. 10.6.2021 , n. 15 kg

Kaunis pehmeäturkkinen Faara saapui pienenä pentuna turvakodille siskojensa Famin ja Angien kanssa. Angie on jo adoptoitunut Suomeen mutta toinen sisko Fami odottelee myös kodin löytymistä turvakodilla 🧡

Kaikki kolme siskoa ovat hyvin samanluonteisia. Iloisia, reippaita, leikkisiä, rohkeita ja rakastavat pulahtaa veteen. Faara on Famia vähän pienempi, paino arvio on noin 15kg.

Innokas ja energinen Faara rakastaa juosta ja leikkiä siskonsa kanssa sekä kahden muun aitauskaverinsa kanssa, Tuiken ja Haadeksen 😇 Kaikki ovat nuoria ja aktiivisia koiria, jotka jaksavat touhuta pitkiä aikoja niittyalueella sekä omassa aitauksessa. Faara on luonteeltaan todella kiltti tyttö, joka hakee avoimesti huomiota ja on aina innoissaan ihmisistä. Luottavainen, hyväntuulinen pirtsakka neiti.

Faara etsii reipasta ja liikunnallista kotia, jossa on tarjolla aktiivista arkea sekä koirasosiaalista elämää. Faara on noin 1-1,5 vuotias, keski-korkeaenerginen.

%d bloggaajaa tykkää tästä: