Papu – Varattu

Papu, tyttö, n. 5 kk, 6 kg

*Emme vastaanotta uusia hakemuksia Papusta*
Papu-tyttö etsii loppuelämänsä kotia ❤️

Papu löytyi kesällä naapurin pellolta siskonsa Pipan kanssa. Onneksi maanviljelijät huomasivat pennut ja pysäyttivät koneet, nostivat pennut maasta ja kutsuivat meidät paikalle. Todennäköisesti joku oli hylännyt pennut lähitielle ja pennut hakivat jonkinlaista suojaa sateesta peltojen keskeltä 🥺

Siskokset asustelevat vapaana tarhojen ulkopuolella.

Papu on Pipaa vähän isompi, mutta pienikokoinen koira. Painoa on tällä hetkellä noin 6kg. Papu on vielä pentu, ja varmaan nauttisi koirakaverin seurasta omassa kodissa. Papu on vauhdikas, leikkisä ja reipas tyttö, joka lähtee aina mielellään seuraksi lenkille. Jos kävelemme pidemmälle Papu lähtee kuitenkin takaisin turvakodille. Papu on rohkea ja utelias, tulee kutsusta luokse ja nauttii ihmisen läheisyydestä. Iloinen ja energinen tyttö, jolla on hassu hammashymy. Papu on siskon lisäksi kaverustunut kahden muunkin pentukoiran kanssa ja yhdessä leikkivät ja seikkailevat pelloilla päivittäin. Öisin nukkuvat yhdessä turvakodin edustalla olevassa parakissa.

%d bloggaajaa tykkää tästä: