Konan – varattu

Konan, poika, 6-7 kk, n. 12 kg

Konan-poika odottelee oman kodin löytymistä yhdistyksemme turvakodilla 4 sisaruksen ja Lori-emon kanssa. Lori synnytti pennut turvakodilla. Kaikki pennut ovat kasvaneet pieni-keskikokoiseksi ja ovat valmiita etsimään omaa kotia ❤️ Lori-emo on keskikokoinen (noin 16kg) terrieri-mix, joten pennuilla on kasvunvaraa.

Konan on lempeä ja leikkisä poika. Se on hieman alistuvainen muita koiria kohtaan, tulee toimeen kaikkien kanssa, erityisesti omat siskot ovat parhaita leikkikavereita. Pienen ujostelun jälkeen Konan tulee hakemaan kontaktia ihmisiltä ja innostuu huomiosta. Hyppelehtii jaloissa ja pureskelee kättä leikkimielellä. Konan sopisi hyvin toisen koiran kaveriksi kotiin, jossa ymmäretään että Konan on kasvanut tarhaympäristössä. Konan on kultainen poika, joka antaa käsitellä itseään ongelmitta vaikka pientä jännitystä onkin, esim. sylissä.

%d bloggaajaa tykkää tästä: