Kifla – varattu

Kifla, poika, n. 3v, 17 kg

Kifla on vasta saapunut yhdistyksemme turvakodille, vietettyään yli vuoden Dobojn kunnallisella tarhalla. Kifla oli meille jo entuudestaan tuttu Preslican tarhalta.

Tarhalla Kifla oli hyvin turhautunut, aina nälissään mutta innoissaan ihmisen saapumisesta joka kerta. Kifla on pulin – paimenkoira, nuori noin 3-vuotias, hoikkarakenteinen, arviolta 17-18kg.

Turvakodilla Kifla asustelee vapaana tarhan isolla puolella, ja on tullut sopuisasti toimeen muiden kanssa, lukuunottamatta Dobojn tarhan urokset Medo ja Hero, jotka saapuivat turvakodille samaan aikaan. Niistä Kifla ei oikein tykkää.

Kifla on erittäin ihmisrakas, luottavainen ja seurallinen.

Kifla liikkuu ihmisen vieressä koko sen ajan kun ihminen on paikalla. Aina välillä se toki menee kauemmaskin, mutta pian on taas ihmisen seurassa. Kifla alkaa tottumaan turvakodin arkeen, ympäristöön ja koiriin. Turhautuneisuus on selkeästi vähentynyt, ja Kifla vaikuttaa olevan iloinen ja vapautunut. Kifla on reipas ja aktiivinen koira, joka etsiikin liikunnallista kotia, ensisijaisesti ainoana koirana tai toisen tyttökoiran kaverina.

%d bloggaajaa tykkää tästä: