Dinna ja Ringa – tulossa kotihoitoon

Dinna ja Ringa, tyttöjä, n. 6kk, täysikasvuisena n. 30 kg

Muistatteko heinäkuussa kadun varrelta löytyneet mustat pennut? Niiden nimeksi valittiin Dinna ja Ringa. Pienet nallukat kasvavat hurjaa vauhtia, tällä hetkellä painoa onkin jo 17kg. Dinna ja Ringa ovat valmiita etsimään omaa kotia. 💕

Siskokset ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa, ja yhteinen koti olisikin niille lottovoitto 😌 Dinna ja Ringa haluaisivat olla kaikkien kavereita, ne ovat luottavaisia ja kilttejä tyttöjä. Eläinlääkärikäynillä todettiin et Dinna ja Ringa ovat saksanpaimenkoiria tai – sekoituksia, ja kasvavat vielä. Nallukat tykkävät muista koirista, ihmisistä, leluista, kepeistä, vedestä (myös sateesta) ja keksivät päivittäin jotain tekemistä.

Ne ovat hyvin samanluonteisia: ystävällisiä, leikkisiä, seurallisia ja reippaita tyttöjä. Muita koiria kohtaan alistuvaisia ja hakevat hyväksyntää. Rohkeutta ja uteliaisuutta löytyy sekä iloista pentumaista energiaa. Dinna ja Ringa nukkuvat yhdessä ja missä on Dinna on myös Ringa 😄 Yhdessä kulkevat ja melko hidasliikkeisesti yrittävät jahdata nopeampia koirakavereita. Kun sataa ja suurin osa koirista on suojassa Dinna ja Ringa innostuvat leikkimään keskenään. Silloin on hauskaa, paljon enemmän tilaa juosta eikä kukaan keskeytä niiden leikkejä 🙂

Siskot ovat noin 6kk:n ikäisiä ja painoennuste on noin 25-30kg.

%d bloggaajaa tykkää tästä: